27 MC - Samen Sterk

Thuis meedoen aan mega-bingo

donderdag 08 mei 2003 02:00 Voor 2,50 euro een gezellige avond beleven, een goed doel steunen en last but not least, kans maken op prachtige prijzen. Wie is daar niet voor in? Het kan zaterdagavond 17 mei allemaal. De 27 MC vereniging organiseert namelijk in samenwerking met Urk FM voor de tweede keer een mega-bingo. De volledige opbrengst gaat naar Stichting De Parel. De mega-bingo wordt uitgezonden via Urk FM en iedereen die in het bezit is van een radio kan meedoen. "Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om gezellig mee te doen. De kaartverkoop bij Bijouterie De Bedstee is inmiddels begonnen. Het mooie is dat we alle prijzen van verschillende ondernemers gratis aangeboden kregen. En die prijzen liegen er niet om! Dit komt natuurlijk ook mede door het goede doel, dat er aan verbonden is" , vertelt Marten Ruiten van de 27 MC.


Verstandelijk gehandicapten
Stichting De Parel is natuurlijk uitermate te spreken over het initiatief van de organisatie. Het nieuwe thuis voor verstandelijk gehandicapten, De Parelhof, zit er aan te komen en alle financiële hulp is welkom. "Wij vragen natuurlijk overal subsidies aan. Toen we in gesprek raakten met Marten kwam er uit voort dat de 27 MC de opbrengst van de mega-bingo wil schenken. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend dankbaar en blij mee", vertelden Rijke en Mineke Hakvoort van Stichting De Parel. De stichting is momenteel druk bezig met de realisatie van een appartementengebouw in de buurt van de kinderboerderij en de toekomstige bewoners zien het dan ook al helemaal voor zich. "Ja hoor, ze zijn zelfs al druk bezig met het uitzoeken van de inboedel, stoffering en op zoek naar datgene wat ze mooi vinden. Maar dat zijn dingen die ze indertijd zelf moeten betalen. Het bedrag dat we van de 27 MC ontvangen wordt besteed aan de gemeenschappelijke ruimten, zoals bijvoorbeeld de keuken, de bestrating of zonneschermen."

Een minuut gratis winkelen
Natuurlijk is het nog even afwachten wat de bingo opbrengt, maar Marten Ruiten is positief gestemd. Aan de prijzen ligt het niet, die gaan van een minuut gratis winkelen in de Boni tot aan een cheque van 500 euro, te besteden in Wijk 2. "Wij zien het helemaal zitten. Vorig jaar was het voor de deelnemende bingoërs natuurlijk nog even aftasten en uitproberen, maar het is heel eenvoudig en dat weet iedereen nu. We doen in elk geval ons best, we hebben de reclameposters door Urk verspreid en onze jingle is al te horen op Urk FM", zegt de hoopvol gestemde organisator. De 27 MC en Urk FM willen de deelnemers een gezellige avond bieden, een flink aantal deelnemers blij maken met een mooie prijs en Stichting De Parel steunen in hun werk. "We verwachten een groot succes."

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02222.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D