27 MC - Samen Sterk

Zo vrienden het eerste boekje van het jaar is weer uit en vanzelf weer zoeken om wat vulling.

De vorige keer was ik bij Grietje van wijlen Albert Bos die was ook lid van onze vereniging. Deze keer kwam ik bij haar zuster Tina. We zaten even lekker knus aan een bakje. Tina woont op de Makjan 34 en is getrouwd met Jan Kramer. Om duidelijk te zijn; een zoon van Ablie die kennen jullie wel. Jan en Tina hebben 3 dochters en 1 zoon en zijn 21 jaar getrouwd. Waar blijft de tijd. We hebben nog lekker zitten praten over vroeger, dat was vanuit de tijd met het bakje en de Vleermuis en zondags s’avonds lekker zingen met Albert Bos, dat was Tina’s vader. Hij speelde dan met de accordion. Ik word er gewoon stil van als je daar aan terug denkt. Jan en Tina zijn ook 21 jaar lid van onze vereniging.

Gezien de drukte van het gezin en het beroep van visserman weet je het wel, maar vanzelf doen ze wel mee aan de bingo. Maar het winnen is niet zo breed, maar ze houden vol! Met het poeren en andere activiteiten het is altijd erg gezellig, moest ik even vermelden. Mijn ogen vallen plots op de hond, ik denk ‘wat doet die hond raar’ Wat bleek, het dier heeft maar drie poten, maar het is een leuk hondje. Hobby’s hebben ze niet veel maar Tina mag graag lezen en Jan is visserman van een eigen kottertje dus die heeft ook genoeg te regelen na een week weg. Dan ben je blij dat je thuis bent.

Nou de groetjes en tot horens vanaf de Makjan. 

Als er nog leden zijn waar ik nog niet geweest ben meld het dan even, je belt dan 682039. 

De Sloper.

 

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
IMG-20191128-WA00106.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D