27 MC - Samen Sterk

Zo vrienden, er was niemand die zich kwam aanmelden voor het interview in het boekje dus ben ik zelf maar op zoek gegaan. Ik kwam terecht in de Molenstraat en wel op nummer 5. Daar woont Hessel Gnodde. Hij woont daar in een prachtig huis en voor alleenstaande heeft hij alles mooi voor elkaar. Hessel is 51 jaar jong en nog vrijgezel. Hessel is niet zo’n prater maar wel gemakkelijk om kennis mee te maken. Hessel heeft wel wat van zijn Bebe Hessel dat was ook een rustige man die ik wel gekend heb. Maar zijn andere Bebe Jaap Gnodde die was wel wat. Hessel heeft al vanaf zijn 11e jaar een bak, dus inmiddels al 40 jaar. Nou heeft hij een President lincoln met een Antron antenne, dus een prachtig spulletje.

Hessel is 15 jaar lid van onze vereniging en vind het gezellig om lid te zijn. Hij luistert wel maar praten eigenlijk niet. En hij heeft ook wel vrienden op de bak en de bingo mist hij nooit. Dat vind hij gezellig en hij heeft zelfs ook al eens wat gewonnen. Hij heeft niet veel tijd voor hobby’s maar hij doet wat met de computer en heeft ook wat met munten verzamelen. Het is wel een dure hobby maar het houdt uiteindelijk wel zijn waarde. Dat kun je van veel hobby’s niet zeggen. Hessel werkt voornamelijk in de vis, maar hij kan alles en is hierom dus een manusje van alles, en dat bevalt hem goed zo. Op de jaar vergadering mist hij als het half kan ook nooit. Hessel doet ons de groeten, tot horens en tot ziens.

 

Jannes de Sloper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02222.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D