27 MC - Samen Sterk

 Op zaterdag 3 September, het was een prachtige dag werd de jaarlijkse visdag van de 27 mc vereniging gehouden. Ook het plaatselijke poerwinkeltje had die dag een bijzonder goede dag, toen ik daar was vroeg de verkoper of ik ook naar het ruim ging, ik zei hoezo, nou dat komt vervolgde hij zijn verhaal, de fam Zwaan heeft dit gekocht, en fam van Bezooijen dit, en Arie is een directe concurrent op het gebied van de bodemvis de brasem. Dus ik kon deze informatie wel goed gebruiken, ik vroeg wat de fam Woord gekocht had, want die zitten ook altijd in de prijzen, de verkoper wees mij aan wat die gekocht had, met een grijns op zijn gezicht. Dus ik ging een beetje er tussen in zitten. Jan van Abelie liep ook al te guuzen tussen het lokvoer. De wedstrijd begon om drie uur, en om een knap stekje te krijgen moet je op tijd zijn dus met de gebakken vis tussen de tanden naar het ruim. Om half drie werd het lekker druk om de singel. Na wat proefgooien met de feeder gedaan, kon ik de eerste twee brasems begroeten, maar omdat ik die voor drie uur gevangen had telden ze niet mee,de activiteiten commissie in onverbiddelijk.

Er zijn verschillende juridische online apotheken. Maar weinigen zijn geen licentie in de Verenigde Staten. In onze generatie meer dan de helft van de mannen boven de 50 jaar rapporteerde een zekere mate van erectiele disfuncties. Veel geneesmiddelen worden gebruikt voor de behandeling van impotentie. Hoe zit het seksuele leven en "kamagra 100mg"? Waar u gedetailleerde informatie over "" kan vinden? (Lees meer ""). Blijf lezen voor een lijst van geneesmiddelen die de gezondheid problemen en wat u kunt doen om deze bijwerkingen te voorkomen kan veroorzaken. Terwijl Viagra is veilig genoeg op hun eigen beschouwd, echter, zorgverleners zeggen neem het in grote hoeveelheden gevaarlijk is. Bewaar de geneesmiddelen uit de buurt van overtollige warmte. Bijvoorbeeld het vloeibare geneesmiddelen bij voorkeur in de koele plaats worden gehouden, maar andere kunnen bij kamertemperatuur worden bewaard.

Intussen was de fam. Zwaan ook gearriveerd, hij vertelde me dat ie voor € 22,00 had bij het poerwinkeltje, ik haalde mn bonnetje uit mn broekzak en zag dat ik ook voor € 22,00 had, dus ik denk dat Erik van het poerwinkeltje ons allebei tuk had met z`n verkoop praatjes. De wedstrijd begon, en wat zo goed begon met de eerste vangsten, viel tegen van drie tot vier uur, geen staart "bah", maar gelukkig viel het bij iedereen erg tegen. Van vier tot vijf uur werden de vangsten beter in het ruim hier en daar een kreet van blijdschap en dan wist je dat er gevangen werd, prachtig weer met het zonnetje er bij, heerlijk langs de waterkant genieten van een heerlijk bakje koffie van de familie Taal want dat was ook deze keer het "Poerpaviljoen" en van daaruit kwam het drinken en chips en ijs voor de kinderen, die ook in grote getale aanwezig waren. De activiteiten commissie had het er maar druk mee, valt ook niet mee als je koffie loopt te schenken er onder tussen de ene na de andere vis onder je neus word geschoven, of je hem er even bij wil zetten. En omdat iedereen het zo naar de zin had werd besloten om er een half uurtje bij te doen. Wat ook gezellig was, dat er veel toeschouwers waren om de kinderen of man aan te moedigen. Er kwam een kind bij me al graaiend in een zakje chips, en vroeg wanneer de frikadellen en patat er aan kwamen, ik dacht ja jij was er vorig jaar er dus ook, en het klopte, als de vis wedstrijd afgelopen is krijgt iedereen patat met frikadellen met drinken op het "Poerpaviljoen Taal" en wat is het daar mooi je krijgt het Centrum Park idee daar. Jaap en Tiny Taal Hartelijk Dank voor de overheerlijke middag aldaar.

Namens alle Poerders en toeschouwers.

De uitslag : 

Bij de Kinderen: 

1. Sam Romkes 

2. Jan Zwaan 

3. Sietske Schenk 

Troost prijs : Janne Co , zij was jarig maar was gevallen deze middag. 

Bij de Ouderen: 

1. Jan de Vries 

2. Lubbert-Jelle Schenk 

3. Jacob Zwaan 

 

Het was voor herhaling vatbaar deze middag, de organisatie nogmaals hartelijk dank. 

L.J Schenk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
IMG-20191128-WA00106.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D